top of page

Út a szertartásotokig

Your Story Ceremony szertartás
Your Story Ceremony - Az első lépések (Fotó: Molnarstudio)

Lépjetek velünk kapcsolatba!

A honlapon számos lehetőséget találtok arra, hogy kapcsolatba lépjetek velünk, és kérdezzetek tőlünk, vagy ajánlatot kérjetek: a szertartásvezetők bemutatkozó oldalainak alján található kérdőíveken, a Kapcsolat menüpont alatt, vagy e-mail címeinken fölkeresve minket. Leveletekre Andi vagy Vera válaszol majd attól függően, hogy éppen ki látja el a csapat koordinátori feladatait.


Így kérhettek tőlünk ajánlatot

Azt valljuk, hogy nincs EGY legjobb szertartásvezető. Ezért személyiségetek, stílusotok és nyelvi igényeitek szerint kollégáink közül választhattok. Ha a honlapon található bemutatkozás alapján már megtaláltátok a számotokra szimpatikus szertartásvezetőt, bátran jelöljétek meg őt az ajánlatkérésben. Ha a naptárában még szabad az esküvőtök időpontja, akkor biztosan őt ajánljuk majd nektek. Ha még nem tudtatok dönteni, vagy a választott szertartásvezető már foglalt az esküvőtök napján, ha csak lehetőségünk van rá, két szabad kollégát ajánlunk számotokra, akik közül ezután választhattok.


Az első beszélgetés

Ha az ajánlatunk elnyerte tetszéseteket, egy egyórás találkozó következik a választott szertartásvezetővel, online vagy személyes formában. Ez az alkalom arra szolgál, hogy a szertartásvezető inspiráljon benneteket, megmutassa, hogy mitől válik minden szertartásunk egyedülállóvá, és hogy milyen könnyed, hatékony és élvezetes az a folyamat, ahogyan elkészíti ceremóniátok szövegkönyvét. A beszélgetés nem jár foglalási kötelezettséggel: egy kötetlen, ismerkedős lehetőség számotokra, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy tényleg olyan szertartást szeretnétek-e, amilyet mi a Your Story Ceremony-val kínálunk.


Indul a kaland

Ha minket választotok, szerződést kötünk, és máris indulhat a szertartásotok összeállítása. Kérdőívek, beszélgetések és levelezések következnek, melyek során ötleteket, javaslatokat, útmutatást kaptok, a szertartásotok szövegkönyve pedig szépen lassan elnyeri végleges formáját. Egy hónappal a szertartás előtt mi már készen állunk: minden mondat, minden zene, minden apró részlet a helyére kerül ekkorra, hogy az utolsó hónap szervezési teendői mellett a szertartásra már ne legyen gondotok.


Your Story Ceremony - Hogy ti ragyoghassatok

Az esküvő napján

Nálunk egy szertartásvezető egy napra csak egy szertartást vállal: nem rohan sehonnan, nem siet sehova. A szertartás előtt egy órával érkezik a helyszínre. Egyeztet a szertartás minden résztvevőjével: a DJ-vel, a ceremóniamesterrel, az esküvőszervezővel, a bevonulókkal, a tanúkkal. Kikészíti és ellenőrzi a kellékeket, és aztán a szertartás helyszínén vár. Az érkező vendégeket figyeli, gondolatban felidézi a közös készülődés pillanatait, rátok hangolódik, esetleg beszédgyakorlatokkal melegít be, vagy csak lazít és koncentrál.


A szertartás

És egyszer csak elérkezik az idő. Szertartásvezetőtök felkészülten, magabiztosan és őszintén, pózok és manírok nélkül vezet titeket végig a ceremónián. Diszkréten és tudatosan van jelen. Úgy, hogy ti ragyoghassatok mellette, és ha a vendégek éppen őt nézik, akkor is titeket lássanak - a ti történetetek, a ti szerelmetek tükröződjön minden szavában, minden mozdulatában.

Your Story Ceremony - A ti szerelmetek, a ti történetetek

66 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page