Életünk meghatározó eseményeinél az útjaink valahogy mindig keresztezték egymást.

Kíváncsi, változásokkal teli időszakunkban találkoztunk, felnőtt életünk kezdetén. Egy társulatban táncoltunk. Formálva egymást, belemerülve a közösségbe, melynek részei voltunk. Emeltünk és megtartottunk, megbíztunk és elengedtünk. Megtanultunk jelen lenni térben és időben, a csapatban és önmagunkban. Megtanultunk jelentést alkotni mozdulatból, tekintetből, lélegzetből.

Első otthonunkat mindketten ugyanabban az utcában találtuk meg. Évekkel később, véletlenül. Ide születtek a kisfiaink: a két Barnabás.

Más-más szakmai háttérrel közben mindketten szertartásvezetők lettünk. Több, mint 170 szertartás után is nap mint nap inspiráljuk egymást, együtt fejlődünk.

Szertartást írni és vezetni számunkra igazi felfedezés. Kutatjuk a régmúlt hagyományait, a világ minden tájának szokásait, merítünk kedvenc ausztrál, amerikai és francia kollégáink tapasztalataiból. Mindezeket stílusotokkal, elképzeléseitekkel ötvözve kreatívan alkotunk - mindig újat, mindig egyedülállót.

A ti szertartásotokat, a ti történeteteket.

Elmeséljük, hogy megélhessétek. És hogy örökké emlékezzetek rá.

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube
  • Instagram

© 2018 by Your Story Ceremony. 

Proudly created with Wix.com

All rights reserved./Minden jog fenntartva.

A weboldalon található saját készítésű tartalmak, szövegek a Your Story Ceremony szellemi termékei, és szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok jogosulatlan másolása és felhasználása polgári jogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után.