ESKÜVŐI SZERTARTÁS

Ma Magyarországon házasság mint polgári jogi kötelék kizárólag anyakönyvvezető előtt köthető. Ha azonban az esküvői ceremóniátokat olyan szakemberre bíznátok, akinek szakmai kompetenciája mellett a személyiségét, megjelenését és idegennyelvtudását is megfelelőnek találjátok, válasszatok szertartásvezetőt. Ebben az esetben az esküvőtök előtt, egy másik napon érdemes elrendeznetek a hivatalos házasságkötést.  Így a hozzátok illő szertartásvezetővel a ceremónia az esküvőtök fénypontjává válik.

Mi három csomagot kínálunk nektek, melyek közül kiválaszthatjátok az elképzeléseiteknek megfelelőt. Gördülékennyé és örömtelivé tesszük a szertartás előkészítését. Lépésről lépésre kísérünk titeket végig az úton a hangulatos és emlékezetes ceremóniáig, amelynek minden mozzanata rólatok szól.

Abban hiszünk, hogy nincs EGY legjobb szertartásvezető. Ezért személyiségetek, stílusotok és nyelvi igényeitek szerint kollégáink közül választhattok. Mi elmeséljük, hogy ti megélhessétek: magyarul, franciául, olaszul és angolul.

 

CSALÁDI SZERTARTÁSOK

Hamarosan...

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube
  • Instagram

© 2018 by Your Story Ceremony. 

Proudly created with Wix.com

All rights reserved./Minden jog fenntartva.

A weboldalon található saját készítésű tartalmak, szövegek a Your Story Ceremony szellemi termékei, és szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok jogosulatlan másolása és felhasználása polgári jogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után.